Taxe

Gradinița cu P.N. „Betleem” a fost fondată de Biserica Creștină Baptista „Betleem” din orașul Hateg și a fost susținută de către aceasta pe întreaga durată a funcționării, de la constituire până în prezent.

Costurile pe care Grădinița le implică au fost suportate, până în luna mai 2019, exclusiv de către Biserică.

Începând cu trimestrul al II-lea din anul școlar 2018-2019, Grădinița primește finanțare în conformitate cu Hotărârea nr. 136/2016 privind aprobarea normelor metodologice pentru determinarea costului standard per elev/preșcolar și stabilirea finanțării de bază de la bugetul de stat, din sume defalcate din T.V.A. prin bugetele locale, pe baza costului standard per elev/preșcolar, pentru toți preșcolarii și elevii din învățământul general obligatoriu particular și confesional acreditat, precum și pentru cei din învățământul profesional și liceal acreditat, particular și confesional. Simultan, fondatorul (Biserica) continuă să finanțeze Grădinița cu sumele necesare realizării Bugetului asumat.

Taxa pe care o percepem acoperă doar o parte din cheltuielile cu personalul. Restul cheltuielilor cu personalul, cheltuielilor de investiții și de mentenanță sunt suportate din sursele financiare menționate mai sus.

Începând cu anul școlar 2019-2020, taxa lunară pentru un copil va fi de 150 lei, inclusiv în lunile decembrie și iunie.

Începând cu anul școlar 2021-2022, taxa lunară pentru un copil va fi de 170 de lei (septembrie-decembrie) și 190 de lei (ianuarie – iunie 2022).

Începând cu anul școlar 2022-2023, taxa lunară pentru un copil va fi de 220 de lei.