Despre noi

Grădinița cu P.N. „Betleem” Hațeg este o instituție de învățământ preșcolar particular, creștină, acreditată, care promovează o educație de calitate la standarde ridicate.

În orașul Hațeg, jud. Hunedoara, Grădinița cu P.N. „Betleem” este amplasată în localitate, izolată de drumurile principale și de zgomotul caracteristic acestora, într-un cartier de locuințe noi; vă oferă un mediu primitor și cald, creștin și acreditat, pentru realizarea cadrului de educare a preșcolarilor în condiții optime de siguranță și de confort.

Grădinița este amplasata pe Str. Timișoara, nr. 26-28, funcționând într-un imobil aparținând Bisericii Creștine Baptiste „Betleem” Hațeg și oferit în scopuri educaționale grădiniței omonime prin contract de comodat. Astfel, activitatea educațională se desfășoară în săli de clasă special amenajate, folosite exclusiv de către Grădiniță, cu loc de joacă exterior amenajat pentru copii. Spațiile destinate activităților depășesc volumul pe care-l folosește exclusiv grădinița, permițând, printr-o bună colaborare cu Biserica, dezvoltarea de programe educaționale în alte săli de conferință sau în curtea mare, interioară, a imobilului. Grădinița dispune de grup sanitar propriu și de hol spațios, amenajat corespunzător.

Suntem conștienți de nevoile copiilor de astăzi, care nu se limitează doar la elemente obișnuite, deși necesare, precum îmbrăcămintea sau mâncarea. Educația copilului, relaționarea corectă, deschisă și sănătoasă față de acesta, aplicarea unor măsuri, prin care preșcolarul să își poată dezvolta personalitatea, creative, antrenante, și dezvoltarea deprinderilor morale și sufletești bune, corecte și echilibrate sunt câteva dintre nevoile pe care le are un educabil. Ne străduim să armonizăm toată această paletă de necesități pentru a satisface nevoilor reale ale unui copil, atât cele resimțite cât și cele deduse de adulți (părinți, profesori, societate, elementele principiale caracteristice creștinismului et c.).

Am îmbunătățit anual oferta concretă a Grădiniței, propunând un mediu sănătos, cu ambianță primitoare, salubru și sigur. Întreg perimetrul Grădiniței este monitorizat video. Accesul în unitate se face, în timpul orelor de curs, doar prin folosirea unui videofon. Spațiile interioare ale Grădiniței sunt izolate față de restul spațiilor imobilului și sunt protejate în fiecare moment printr-un sistem de alarmă cu senzori, cu intervenție rapidă din partea unei firme de specialitate. Există o parcare interioară pentru părinții care aduc și iau copiii de la grădiniță cu mașina. Chiar și în acest context suntem atenți mereu la nevoile de securitate pentru copiii înscriși in cadrul unității.

Scopul nostru este asigurarea permanentă a satisfacției părinților care să vină în urma împlinirii că cei mici sunt în siguranță pentru întreaga perioadă cât nu sunt cu familia lor. De asemenea, prin calitatea procesului de predare-învățare, ne dorim ca fiecare educabil înscris la grădinița noastră să-și dorească să revină a doua zi la cursuri.

Vă mulțumim că v-ați făcut timp pentru a accesa această pagină virtuală și vă invităm să luați legătura cu noi pentru a obține un “tur al Grădiniței”.